Inkoop- & opslagtips

Z

o vaak, zo gemakkelijk!
Geen afwas van schaven of molentjes en makkelijk te doseren. Voor de moderne consument en de professionele markt is geraspte kaas een uitkomst. Van elke kaas bestaat wel een geraspte variant. Die zich onderling overigens heerlijk laten mengen! Geraspte kaas zorgt voor de ‘finishing touch‘ van lunch- en dinergerechten. Het combineert namelijk met vrijwel alles; kaas en soep, kaas en vlees, kaas en ei, kaas en groente, kaas en wraps. Zelfs een simpel ovencroissantje wordt een delicatesse met wat geraspte kaas erover!

Inkoop- en opslagtips

  • Bewaar geraspte kaas continue op 2 tot 7°C
  • Vraag bij inkoop na of de geraspte kaas is geproduceerd onder het programma ‘Grated Cheese Quality Controlled’. Dan heeft u een zorgvuldig objectief geborgd product.
  • In afgesloten zakjes is geraspte kaas minimaal 10 weken na productie houdbaar
  • Na opening van de verpakking is geraspte kaas nog maximaal drie dagen houdbaar
  • Afhankelijk van de kaassoort is toevoeging van enig zetmeel nodig om te voorkomen dat het product gaat klonteren.